Menu icon

NU HITTAR DU XLASH ÖGONFRANSSERUM PÅ SAXOKAM!

LÄNGRE ÖGONFRANSAR

Det är väldigt många av er som vill förbättra era ögonfransar för att få ett mer personligt utseende. Nu kan du få längre och fylligare ögonfransar inom 30 dagar med detta fransserum från Xlash! Studier visar att efter tre till fyra veckor ser du en märkbar förbättring av fransarnas kvalitet. Använd Xlash en gång om dagen, sex till åtta veckor för ett bra och hållbart resultat. Efter det kan du använda Xlash två till tre gånger i veckan för att bibehålla långa och hälsosamma fransar.

STARKARE ÖGONFRANSAR

Xlash ger dina ögonfransar styrka med hjälp av naturliga ingredienser som korallextrakt för att tillföra viktiga mineraler och främja cellförnyelsen. Peptider, antioxidanter och aminosyror hjälper till att främja tillväxten av hårsäckarna runt ögonfransarna samt gör fransarna mörkare.

2022-08-30 13:45

Skrivet av: saxokam