Menu icon

ÄNTLIGEN! - K18 PRESENTERAR 2 MAGISKA SHAMPOON

Vi har länge efterfrågat några riktigt bra vårdprodukter i K18-familjen, och nu kan vi äntligen presentera 2 efterlängtade schampon - ett djuprengörande detoxshampoo, som är den perfekta förbehandlingen inför en K18 Hair Mask behandling, och ett pH optimerat shampoo som kan användas dagligen.

K18 PEPTIDE PREP™ Detox Shampoo

PEPTIDE PREP™ Detox Shampoo är ett färgsäkert, djuprengörande schampo som avlägsnar produktavlagringar och tillför näring samt fukt, för ett rent och friskt hår. Detta schampo använder du någon gång i veckan.

K18 PEPTIDE PREP™ pH Maintenance Shampoo

PEPTIDE PREP™ pH Maintenance Shampoo är ett skonsamt, rengörande schampo med optimerad pH-nivå som kan användas vid varje tvätt utan att störa hårets och hårbottens naturliga pH-nivåer. Detta schampo kan du använda i din dagliga hårvårdsrutin.

2022-08-23 14:19

Skrivet av: saxokam