Menu icon

NYHET FÖR ALLA BLONDINER - OMNIBLONDE!

Nästa generations teknik för alla blonda hår

Många av oss älskar våra blonda hår, men vi vet också att det kräver extra omsorg och kärlek för att bibehålla de rätta blonda tonerna.

Omniblonde är specialister på blont hår och alla produkter innehåller ingredienser som vårdar det som är viktigast för blonda hår. Med hjälp av Omni Lightening Defense Complex® och det noga utvalda innehållet ger produkterna exakt rätt mängd av det ett vackert blont hår behöver: Glans | Styrka | Fukt | Volym | Ton

Biologin i Omniblonde

Omniblonde har valt de olika produkternas pH-värde utifrån vilket syfte den har i vår hårvårdsrutin. Schampona ligger på pH 5,5 - 6,5 eftersom man har kommit fram till att det är den absolut mest optimala nivån för att håret skall bli grundligt rengjort och kännas friskt, samtidigt som det lyckas att behålla alla de ingredienser som har sina uppgifter att fylla.

Conditioners / Balsam och Inpackningar / Masker har istället låga pH-värden, för att deras uppgift är att sluta hårets fjällskikt, bibehålla hårets färg, tillföra fukt, eliminera friss och ge underbar glans.

2022-03-31 10:15

Skrivet av: saxokam