Menu icon

VI KAN MYCKET - MEN INTE TROLLA!

ATT FÄRGA 'BARRET' ÄR EN KONST!

Ibland tror man att frisören kan skapa underverk. Och det är många gånger helt sant. Det finns en anledning till att frisören ständigt utbildas i denna ädla konst. Men vi kan ändå inte trolla.

Att verkligen få den färgen som man önskar, det kan vara ett projekt. "Det finns inga genvägar till den perfekta färgen", som någon skulle sagt. Allt beror på vilka förutsättningar som man startar upp projektet med. Hur mår ditt hår idag, vilken kvalitet har det, vad har du gjort för behandlingar tidigare? Att bedöma det kräver kunskap och erfarenhet.

KONSULTERA DIN FRISÖR

Oftast kan vi nå dina drömmar med en enda behandling. Men ibland är vägen till slutmålet lite längre. Berätta för oss hur du vill att resultatet ska se ut, så ska vi berätta för oss om det är möjligt, och hur vi skall ta oss dit. Och lova att du inte försöker själv först. ;)

2021-12-09 16:36

Skrivet av: saxokam