Menu icon

NYHET - LIVING PROOF

HELT FRIA FRÅN SILIKONER

Living Proof skapades utifrån en enkel filosofi – Att utmana konventionell teknologi, och att lösa de tuffaste skönhetsproblemen. Det speciella med Living Proof är att ingen av produkterna innehåller silikoner, vilket bevisligen har visat sig vara en smart lösning. Man har skapat produkterna för att istället för "förhoppningar i flaskan" ge sina kunder "bevis i flaskan" - Living Proof!

FORSKNING & TEKNOLOGI

Ett team av forskare i Boston, som inte kom ifrån skönhetsindustrin, samlades och målet var att hitta en ny strategi för att lösa hårets alla utmaningar. Forskarna hade inte några förutfattade meningar om vad som kan eller inte kan vara möjligt när det gäller skönhet. De arbetade hand i hand med kända hårstylister; Ward Stegerhoek och Mitch DeRosa, som väl kände till dagens problem med traditionella skönhetsprodukter.

LÖSER DE FLESTA PROBLEMEN

Living Proof har ett antal älskade produktfamiljer som faktiskt är lösningen på de problem som man kan uppleva ha med sitt hår - om det så gäller volym, frissighet, lockar, skadat hår eller irriterad hårbotten. Och hur effektiva dom är kommer du att märka när du väl börjat att använda dom - det är det som är Living Proof!

2021-11-29 15:14

Skrivet av: saxokam