Menu icon

NYHET - FÄRGSTARK INPACKNING

WELLA COLOR FRESH MASK

En vårdande färginpackning som snabbt och enkelt fräschar upp eller förvandlar hårfärgen. Color Fresh Mask skadar inte håret, och du kan använda den för att snabbt återuppliva din salongsfärg eller göra en lite mer iögonfallande förvandling.

12 NYANSER

Det finns 12 nyanser att välja på, så det finns en nyans för alla. Om du har ett tidigare förblonderat hår så får du en mer färgstark förvandling, om det är det du vill. Annars så väljer du en nyans som bara lyfter din nuvarande hårfärg.

BÅDE PÅ SALONG OCH HEMMA

Color Fresh Mask kommer vi att använda både som en salongsbehandling och erbjuda som en hemmavårdsprodukt mellan dina salongsbehandlingar.

ENKEL OCH SNABB

Color Fresh Mask ger en synbar färg som vackert tonas bort med tiden. Den är jättelätt att använda och du får ett synligt resultat på bara 10 minuter. Och håret blir dessutom mjukt och följsamt efter behandlingen.

Inga ingredienser av animaliskt ursprung och den innehåller inga silikoner!

2020-08-13 12:47

Skrivet av: saxokam