Menu icon

Nytt Bokningssystem på Saxokam

Vi utvecklas tillsammans med Voady.

Ja, nu har vi äntligen sjösatt vårt nya bokningssystem. Och det är extra kul att vi gör det i samarbete med Voady, ett företag med sina rötter i Sundsvall. Och vi har såklart gjort det för att det skall bli lättare och snabbare för både dig som användare, och för oss som mottagare. Det är mer användarvänligt och har en lite trevligare design än vad du är van med. Så det är ett klokt beslut.

Förändringar är utmaningar.

Som alltid så kan en förändring vara en utmaning. Du kommer för det första att få skapa ett nytt log-in när du gör din första bokning. Du kommer sedan att få göra några val för att skapa exakt den behandling som du önskar, och vi har försökt att göra detta så pedagogiskt som möjligt. Men blir du det minsta osäker så kan du ringa oss på salongen (060-61 45 79) så hjälper vi dig till rätta.

Välkommen till framtiden!

BOKA TID I FRAMTIDEN >>

2020-08-05 17:33

Skrivet av: saxokam