Menu icon

ANNORLUNDA TIDER

VI:

VI är endast på salongen när vi är helt friska!

VI anpassar våra arbetstider efter dina önskemål, så om du är i riskzonen och vill vara helt ensam på salongen med din frisör, så säg till!

VI rengör och spritar allt - mer än någonsin. Oss själva, hela arbetsplatsen, kundstolen, verktyg, dörrhandtag, kortterminal, etc, etc, och det görs mellan varje kund!

VI är utrustade med visir och munskydd, och även du som kund erbjuds munskydd och handskar under din vistelse hos oss.

VI har alltid mycket väl tilltagna, och därmed godkända, arbetsytor på vår salong. Social distansering! Men är du ändå orolig så skall du ta kontakt med oss för att t ex boka en tidig tid, före ordinarie öppettid, eller vår salong i salongen - White Room.

VI har nu t.o.m. tagit bort alla tidningar och magasin, då dom är lite svåra att rengöra.

DU:

DU börjar alltid ditt besök hos oss med att tvätta händerna. Vi har gjort iordning en speciell tvättplats i vårt White Room, så det går snabbt och enkelt.

DU erbjuds munskydd och handskar att använda under ditt besök hos oss.

DU lämnar barn eller annat sällskap hemma, eller ute på stan. På salongen finns just nu bara plats för dom som ska vara där, och i väntplatsen sitter endast kunder som väntar på sin bokade tid.

DU får som vanligt gärna en kopp kaffe och kaka, men säg till oss så serverar vi dig,

DU är väl medveten om att du skall avstå ditt besök hos oss om du vet med dig att du kan bära på viruset, eller om någon i din närhet kan gör det.

Vi kan bara ta oss igenom detta tillsammans!

2020-09-30 20:00

Skrivet av: saxokam