Menu icon

Corona tider - 1

Hej på er!

Mycket kretsar ju runt Corona just nu, men vi är ännu lyckligtvis relativt förskonade i vår kära stad. Och om vi följer alla rekommendationer och restriktioner, så skall vi väl tro på att vi ska kunna få kontroll över vår värld igen.

Håret växer i alla fall, och vi finns här för att ta hand om det åt dig. Och vi anpassar oss till verkligheten och är nu ännu mer renliga än vad vi någonsin varit - vi desinficerar och tvättar allting, hela tiden. Vi kan anpassa våra tider efter dina önskemål, och vi kan erbjuda väl tilltagna utrymmen mellan våra kunder. Låt oss bara veta om dina önskemål så skall vi leva upp till dom efter bästa förmåga.

Så vi kan bara be er alla om att fortsätta att komma till oss, och förlita er på oss, tills någon "där uppe" säger till oss något annat.

  • Du kan lita på att vi tar vårt ansvar att rengöra allt du kan komma i kontakt med vid ditt besök, och att alla vi som jobbar på Saxokam är friska och glada.
  • Vi vill kunna lita på att du inte kommer hit om du känner att du riskerar att smitta ner oss eller andra kunder.

Välkommen till oss

önskar hela Personalen på Saxokam!

2020-03-24 09:41

Skrivet av: saxokam