Menu icon

Med anledning av Corona-viruset - 2

Hej kära vänner!

Ingen har väl missat att vi har ett Corona-virus som sprider sig över världen, och vart det är på väg, och i vilken omfattning, vet vi väldigt lite om idag. Vi vet dock att det är ett långt mer tuffare influensavirus än vad vi alla är vana med, och vi får därför vara mycket mer försiktiga än vad vi kanske är normalt.

För att ge vår personal en trygg arbetsplats att gå till, och våra kunder en trygg salong att besöka, så ber vi alla er som varit i de speciellt utsatta och omskrivna områdena i världen, att ringa till oss och flytta fram eventuellt bokade tider tills ni är helt säkra på att ni inte har blivit smittade. Där hänvisar vi er till att följa Folkhälsomyndighetens direktiv.

Vi måste alla hjälpas åt att förhindra virusets spridning, och vi hoppas och tror att ni har förståelse för att även vi på Saxokam tagit det här ovanliga beslutet.

Med vänliga hälsningar / SAXOKAM

2020-03-02 15:17

Skrivet av: saxokam