Menu icon

We keep on walking

DAVINES - A Single Shampoo - är inte ett schampo vilket som helst. Bortsett från att det är ett milt schampo som tvättar milt och ger håret fukt och elasticitet, så är det Davines allra första 100% klimatneutrala produkt någonsin!

Davines jobbar generellt extremt mycket för att göra så lite påverkan på vår miljö som möjligt, och ändå kunna erbjuda högoktaniga produkter. Så när dom själva är så stolta över en produkt, då vet man att den är bra.

Det finns mycket gott att säga om A Single Shampoo, som att den har 100% naturliga dofter (lavendel o rosmarin), att den innehåller en 100% naturlig aktiv ingrediens (Quinoa) och att flaska är 100% återvinningsbar och tillverkad av sockerrör.

Men Davines avslutar presentationen ödmjukt - "Den förför inte, den förklarar inte, den skryter inte. Tvärtom så ber den om ursäkt för att den inte är perfekt, men den lovar också att aldrig sluta försöka att förbättra sig"

2020-02-13 14:52

Skrivet av: saxokam