Menu icon

NYHET - weDo/

Saxokam har alltid haft en förkärlek för ekosmarta produkter och försöker att styra hela vår verksamhet åt det hållet. Därför är det kul att kunna presentera en helt ny produktserie som lever upp till alla nya krav.

EKO-ETISKT

Vad menar dom då med det?

  • weDo/ har produkter med 93 - 99,7% ingredienser med naturligt ursprung.
  • weDo/ är certifierade Vegan av The Vegan Society.
  • weDo/ är certifierade Cruelty-free av Cruelty Free International
  • weDo/ är dermatologiskt testade och innehåller inte sulfater, silikoner eller andra artificiella ingredienser.
  • weDo/ har specialdesignade dofter som har extremt låg allergen påverkan.
  • weDo/ levererar produkterna i flaskor som är producerade till 75-94% av återvunnen plast, och är 100% återvinningsbara.

PRODUKTERNA DÅ?

Lite förenklat så kan man säga att det finns en serie för tunt och fint hår - LIGHT & SOFT, och en serie för normalt och skadat hår - MOISTURE & SHINE. Dessutom en mängd läckra produkter som ofta fungerar lika bra på huden som i håret. Missa t ex inte deras extremt hållbara NO PLASTIC SHAMPOO - en schampotvål som räcker upp till 80 tvättar.

VÄLKOMMEN IN:


Kom in till oss föra att testa och dofta, så skall vi försöka att berätta lite mer om konceptet och alla produkter. weDo/ har en mission att göra vårt liv på vår planet lite mer hållbar. Och det kan man väl bara vara vänligt inställd till?

2019-11-27 10:12

Skrivet av: saxokam