Menu icon

GHD - Styling utbildning

GHD - Good Hair Day

Ghd skapar hela tiden nya underverk för att göra stylingen mer precis, och ändå mycket lättare för användaren. Men allt är lättare när man kan det, så idag har vi haft en specialutbildning på salongen där vi har fått veta allt om alla nya elverktyg, och även nya sätt att styla en festfrisyr. Man kan alltid bli bättre på allt, och lära sig nya saker.

GHD ROYAL DYNASTY COLLECTION

Julens limiterade produkter är otroligt eleganta, och ligger förpackade i exklusiva burgundyfärgade boxar. Missa inte det läckra deluxe setet med både Platinum+ stylingjärn och fönen Air i roséguld, paketerade i en vacker box med zippar.

GHD GLIDE HOTBRUSH

En värmeborste som du säkert läst mycket om redan. Du slipper att strula med både fön och borste, utan sköter stylingen med ett grepp. Och självklart presenterar GHD en värmeborste med den värsta tekonologin som gör att ditt arbete går snabbt, och du är skonsam mot ditt hår.

2019-11-25 22:18

Skrivet av: saxokam