Menu icon

Vi lär oss skägg

NIKOLAI / KEVIN MURPHY

Nikolai som representerar Kevin Murphy har varit hos oss för att utbilda och utveckla oss i allt som händer när det gäller hår & skägg. Killar blir generellt alltmer medvetna och intresserade när det gäller sitt utseende, och det gäller inte minst i Sundsvall. Så vi måste förstås anstränga oss för att hänga med.

SKÄGG MÅSTE VÅRDAS

Skägg kan vara både snyggt och coolt, men då gäller det att man vårdar det omsorgsfullt. Och inte minst med omtanke för sin eventuella partner, men även för hela sin omgivning. Att klippa det regelbundet, schamponera det och behandla med olika typer av skäggoljor gör verkligen hela skillnaden.

NU KAN VI 'FADE'

Och att den medvetna killen idag vill ha en perfekt 'fade' känner du kanske till. Och nu kan vi den allra senaste tekniken för att uppnå den. Och det är inget du bör försöka dig på själv hemma...

VÄLKOMMEN IN:

Så välkommen in och testa våra uppfräschade kunskaper!

2019-10-12 13:35

Skrivet av: saxokam