Menu icon

HAIRTALK - Marknadens mest skonsamma extensions

Hairtalk är världens första tejpextensions som grundades i Tyskland 2005 och finns nu i över 50 länder. Det som gör Hairtalk väldigt unikt är framförallt det unika och skonsamma tejpsystemet och sina patenterade fästen. Men även att håret är av högsta kvalité och isättningsmetoden är väldigt tidseffektiv gör att helheten av produkten blir oslagbar och ett självklart val.

Trygghet

Som kund kan man alltid känna sig trygg genom att välja Hairtalk. Det är endast auktoriserade frisörer som kan genomgå Hairtalks utbildning som leds av experter inom området. Allt för att kvalitetssäkra att produkten används korrekt.

Hairtalk Room

På Saxokam i Sundsvall så hittar du Sveriges första Hairtalk Room - en salong i salongen helt dedikerad till Hairtalk. Beroende på anledningen till varför man väljer ett löshår så kan det ibland vara skönt att få vara privat och ostörd. Och det får du vara hos oss.

Välkommen in:

Så välkommen in och prata med någon av våra specialutbildade Hairtalk-experter, och få tips och råd om vad som skulle passa dig allra bäst.

2019-09-29 11:35

Skrivet av: saxokam